The Channel Syndicate
7,250 sq ft
The Channel Syndicate - 10 Lime Street - Office Refurbishment Project - Workplace Design - 1
The Channel Syndicate - 10 Lime Street - Office Refurbishment Project - Workplace Design - 3
The Channel Syndicate - 10 Lime Street - Office Refurbishment Project - Workplace Design - 2
The Channel Syndicate - 10 Lime Street - Office Refurbishment Project - Workplace Design - 4
The Channel Syndicate - 10 Lime Street - Office Refurbishment Project - Workplace Design - 5
The Channel Syndicate - 10 Lime Street - Office Refurbishment Project - Workplace Design - 6
The Channel Syndicate - 10 Lime Street - Office Refurbishment Project - Workplace Design - 7

The Channel Syndicate

Client Background

The Channel Syndicate is a Lloyd’s syndicate led by an experienced management team and supported by seasoned underwriters. The team has been selected from both the Lloyd’s and London markets. They provide a broad range of relationships and experience which greatly benefit their Clients. The current underwriting divisions are Property, Marine, Financial Lines, Professional Liability and Accident and Health.

Points of note

The Channel Syndicate are based on the third floor at 10 Lime Street in London. Maris Interiors were appointed to undertake an insitu-office refurbishment project to give The Channel Syndicate much needed expansion space as they grow their business even further.

Maris’ scope of works included additional desking, tea-point facilities and meeting suites with folding walls to allow greater flexibility in managing the space. Quiet Rooms provide an enclosed, private meeting capability away from the open-plan trading floor. Maris also provided new furniture and undertook works on the reception area.

Premises

10 Lime Street London EC3M
Size
7,250 sq ft
Timescale
9 weeks

Scope of works

  • Bespoke Reception Desk
  • CDM, health and safety duties
  • Decoration
  • Floor coverings
  • Furniture
  • Kitchen
  • Meeting suites
  • Partitioning
  • Project management
  • Sliding doors/folding walls
  • Tea point facilities

“We would to extend out thanks to the whole of the Maris team, from the design phase, project managment and on-site delivery. We are very pleased to be able to note that the project was completed on time and in budget.”

BACK TO CASE STUDIES