Skuld
8,000 sq ft
Skuld Offices at 40 Lime Street - Office Design & Relocation Project - 4
Skuld Offices at 40 Lime Street - Office Design & Relocation Project - 2
Skuld Offices at 40 Lime Street - Office Design & Relocation Project - 3
Skuld Offices at 40 Lime Street - Office Design & Relocation Project - 5
Skuld Offices at 40 Lime Street - Office Design & Relocation Project - 1
Skuld Offices at 40 Lime Street - Office Design & Relocation Project - 6
Skuld Offices at 40 Lime Street - Office Design & Relocation Project - 7
Skuld Offices at 40 Lime Street - Office Design & Relocation Project - 8

Skuld

Client Background

Skuld is a diversified marine insurer which offers a wide range of marine insurance products. Their focus is to provide a full set of marine insurance cover for all of their members and Clients

Points of note

The project was a relocation from Skuld’s previous offices at 15-18 Lime Street, where they had outgrown the space, to new premises at 40 Lime Street. The new space comprises of 8,000 sq ft over the 5th and 6th floors

The fit-out involved the creation of new executive bathrooms, a new ceiling throughout, a bespoke reception and meeting suite. The design scheme incorporates stone flooring and walnut joinery. The sixth floor will house Skuld’s reception and meeting suite, including a large boardroom, with the remainder of the floor made up of executive offices.

Premises

40 Lime Street London EC3
Size
8,000 sq ft
Timescale
10 weeks

Scope of works

  • Bespoke joinery
  • Bespoke Reception Desk
  • Bespoke Tea Point
  • Carpeting
  • Electrical Infrastructure
  • Furniture
  • Meeting suites
  • New feature lighting
  • Partitioning
  • Space planning and design consultancy

 

“Maris were extremely professional and a pleasure to work with. We worked together as a team to achieve the design and layout for the office as set out in the brief and also overcome any problems that arose. Their work and commitment has made a huge difference to the success of the project and now we have an amazing looking office based over two floors.”

BACK TO CASE STUDIES