Li & Fung
30,000 sq ft
Li & Fung Offices - Marylebone Workplace Design & Fit-Out - Workplace Strategy - 6
Li & Fung Offices - Marylebone Workplace Design & Fit-Out - Workplace Strategy - 3
Li & Fung Offices - Marylebone Workplace Design & Fit-Out - Workplace Strategy - 7
Li & Fung Offices - Marylebone Workplace Design & Fit-Out - Workplace Strategy - 5
Li & Fung Offices - Marylebone Workplace Design & Fit-Out - Workplace Strategy - 1
Li & Fung Offices - Marylebone Workplace Design & Fit-Out - Workplace Strategy - 4
Li & Fung Offices - Marylebone Workplace Design & Fit-Out - Workplace Strategy - 2
Li & Fung Offices - Marylebone Workplace Design & Fit-Out - Workplace Strategy - 8

Li & Fung

Client Background

Li & Fung are supply chain managers for major brands and retailers worldwide.

Points of note

This office fit-out was completed in 3 phases. Phase 1 included the creation of offices fast-tracked to enable timely vacation of Li & Fung’s existing premises.  Phase 2 created ‘shops within an office environment’ by merging a suite of showrooms together with Executive front of house facilities and the final phase involved the creation of ‘high end’ showroom facilities in order to create a true retail environment and covers 10,000 sq ft of the overall 30,000 sq ft project.

Our thorough research of the building and our understanding of the key business drivers gave Li & Fung total confidence that we were the right choice to manage this prestigious project.  We provided Li & Fung with first class visuals to ensure total involvement with their Hong Kong Headquarters as it was vital that strong communication lines were established.

Premises

Marylebone Road, London NW1
Size
30,000 sq ft
Timescale
24 Weeks

Scope of works

  • Bespoke joinery
  • Data cabling
  • Electrical Infrastructure
  • Furniture
  • High quality executive areas
  • Product Showcase Room
  • Project management
  • Property evaluations
  • Showroom suites
  • Space planning and design consultancy
  • Voice and data installation

“Maris overcame the challenges that arose from working in an older building by keeping an open dialogue with Li & Fung and devising plans to overcome these issues without detriment to the design scheme.”

BACK TO CASE STUDIES